Mensen dragen het potentieel bij zich wat ze nodig hebben om betekenis- en impactvol te zijn. Als je vertrouwt op de menselijke mogelijkheden is ontwikkeling ongeremd, wordt creativiteit manifest en is er ruimte voor reflectie en transformatie. Het is steeds weer magisch om mensen in hun kracht te zien.

Persoonlijk

Geboren in 1977, als oudste in een gezin met een vader als dokter en moeder als verpleegkundige, is de aandacht en zorg voor mensen mij met de paplepel ingegeven.

Na mijn HBO-studie Personeel & Organisatie ben ik gaan werken in de zakelijke- en financiële dienstverlening. Eerst als HR adviseur en later als manager, consultant, trainer en coach voor de ontwikkeling van mensen in organisaties.

Door vervolgopleiding en levenservaring heb ik mij verder geschoold in de persoonlijk leiderschap, professionele communicatie en begeleiding bij verander- en leerprocessen. Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren, Systemisch werk, Coherence, mijn biografie, loopbaan en intuïtie zijn mijn belangrijkste bronnen.

In 2013 heb ik Oenante opgericht en werk ik alleen of samen met professionals uit mijn netwerk aan opdrachten. Ik ben nieuwsgierig naar wat zich wil laten zien, maar nog verborgen is. Mensen dragen het potentieel bij zich wat ze nodig hebben om betekenis- en impactvol te zijn. Als je vertrouwt op de menselijke mogelijkheden is ontwikkeling ongeremd, wordt creativiteit manifest en is er ruimte voor reflectie en transformatie. Het is steeds weer magisch om mensen in hun kracht te zien.

 

Oenante

De naam Oenante is geïnspireerd door de teunisbloem. De bloem opent in het schemerdonker en ontvouwt zich in enkele minuten van knop tot volle bloei. Door de felgele kleur van de blaadjes geeft de bloem licht in het donker. Verborgen potentieel als bron.

Oenante is deelnemer aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen en onderschrijft de Klachtenregeling die van de Code deel uitmaakt. Dit betekent dat klanten een onafhankelijke Klachtencommissie ter beschikking staat in het geval je een klacht hebt over mijn functioneren.

Klik hier voor de tekst van de klachtenregeling.

Samenwerking